Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů webových stránek

Tato zásada vysvětlí oblasti tohoto webu, které mohou ovlivnit Vaše soukromí a osobní údaje, jak tyto údaje zpracováváme, shromažďujeme, spravujeme a ukládáme a jak jsou dodržována Vaše práva podle nařízení GDPR, DPA a PECR. Dále vysvětlí použití souborů cookie nebo softwaru, reklamu nebo komerční sponzorství od třetích stran. Pro konkrétní stránky nebo funkce tohoto webu mohou být poskytnuta další vysvětlení, která vám pomohou pochopit, jak my, tento web a jeho třetí strany (jsou-li nějaké) komunikujeme s Vámi a Vaším počítačem / zařízením, abychom Vám jej mohli poskytovat. Naše kontaktní informace jsou uvedeny, pokud máte jakékoli dotazy.

 

Používání cookies

Tato webová stránka používá soubory cookies, aby zlepšila uživatelský komfort při návštěvě webové stránky. Pokud to vyžaduje legislativa, používá tato webová stránka, kde je to relevantní, systém kontroly souborů cookie, který uživateli umožňuje udělit výslovné povolení nebo zamítnout použití / ukládání cookies na svém počítači / zařízení.

 

Co jsou cookies?

Soubory cookies jsou malé soubory uložené na pevný disk počítače uživatele, které sledují a ukládají informace o interakcích uživatele a používání webu. To umožňuje webu poskytovat uživatelům přizpůsobený zážitek z tohoto webu prostřednictvím jeho serveru.

Uživatelům se doporučuje, že pokud chtějí odmítnout používání a ukládání souborů cookies z této webové stránky na pevný disk svého počítače, měli by v rámci nastavení zabezpečení svých webových prohlížečů podniknout nezbytné kroky k zablokování všech souborů cookies z této webové stránky a jejích externích prodejců. Případně použijte kontrolní systém souborů cookies, pokud je k dispozici při Vaší první návštěvě.

 

Sledování návštěvníků webových stránek

Tato webová stránka používá sledovací software ke sledování svých návštěvníků, aby lépe pochopila, jak jej používají. Tento software uloží soubor cookie na pevný disk Vašeho počítače za účelem sledování Vašeho zapojení a používání webových stránek, ale nebude ukládat ani shromažďovat osobní údaje.

 

Kontakt a komunikace s námi

Uživatelé, kteří nás kontaktují prostřednictvím tohoto webu, tak činí podle vlastního uvážení a poskytují jakékoli takové osobní údaje požadované na své vlastní riziko. Vaše osobní údaje jsou uchovávány v soukromí a bezpečně uloženy, dokud je již nepotřebujete nebo je nepoužíváte.

 

Tam, kde jsme to jasně uvedli a informovali vás o tom a kde jste dali svůj výslovný souhlas, můžeme použít Vaše údaje k zasílání informací o produktech / službách prostřednictvím systému seznamu adresátů. Děje se tak v souladu s předpisy uvedenými výše v části „Zásady“.

 

Seznam e-mailových adres a marketingové zprávy

Provozujeme program seznamu e-mailových adres, abychom informovali odběratele o produktech, službách a / nebo novinkách, které dodáváme / publikujeme. Uživatelé se mohou přihlásit k odběru prostřednictvím online automatizovaného procesu, kde k tomu dali své výslovné povolení. Osobní údaje odběratele jsou shromažďovány, zpracovávány, spravovány a ukládány v souladu s předpisy uvedenými v části „Zásady“ výše. Odběratelé se mohou kdykoli odhlásit prostřednictvím automatizované online služby, nebo pokud nejsou k dispozici, jinými prostředky, jak je uvedeno v zápatí zaslaných marketingových zpráv. Typ a obsah marketingových zpráv, které předplatitelé dostávají, a pokud mohou obsahovat obsah třetích stran, je jasně uveden v okamžiku udělení souhlasu.

E-mailové marketingové zprávy mohou obsahovat sledovací signály / sledované odkazy, na které lze klikat, nebo podobné technologie serveru pro sledování aktivity odběratele v e-mailových marketingových zprávách. Pokud jsou použity, mohou takové marketingové zprávy zaznamenávat řadu údajů o odběratelích týkajících se zapojení, zeměpisných údajů, demografických údajů a již uložených údajů o odběratelích.

Náš poskytovatel EMS (služba e-mailového marketingu) je Hubspot a jejich zásady ochrany osobních údajů si můžete přečíst na jejich stránkách.

 

Zásady a použití sociálních médií

Přijímáme zásady sociálních médií, abychom zajistili naše podnikání a naši zaměstnanci se podle toho chovají I online. I když můžeme mít oficiální profily na platformách sociálních médií, uživatelům se doporučuje, aby si ověřili pravost těchto profilů, než s nimi začnou pracovat nebo je budou sdílet. Na platformách sociálních médií nikdy nebudeme požadovat hesla uživatelů ani osobní údaje. Uživatelům se doporučuje, aby se při jednání na sociálních sítích chovali náležitě.

 

Mohou nastat případy, kdy náš web obsahuje tlačítka pro sdílení na sociálních sítích, která pomáhají sdílet webový obsah přímo z webových stránek na příslušné platformy sociálních médií. Tlačítka pro sdílení v sociálních sítích používáte podle vlastního uvážení a souhlasíte s tím, že tím můžete publikovat obsah do svého zdroje nebo stránky profilu sociálních médií.